Lais Ribeiron bikinivartalo kiteyttää olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

View this post on Instagram

💙👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Tällä kertaa Lais nähdään poseeraamassa sinisävyisessä uimapuvussa. Toisessa tuoreessa kuvassa hän poseeraa märkänä pelkkä pyyhe yllään.

View this post on Instagram

#tbs to when I got to be an Avatar for a day

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

💦💦

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.