Ökyhampurilainen päällystetty kultapölyllä – annos maksaa 800 euroa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Tokiolainen Oak Door -pihviravintola on ottanut myyntiin luksushampurilaisen kruununprinssi Naruhiton keisariksi kruunaamisen kunniaksi. 25 senttimetriä korkea hampurilainen on myynnissä noin 800 euron hintaan. Se on päällystetty kultapölyllä.

Tokion Roppongin alueella sijaisteva The Oak Door myy kausiluonteisesti jättikokoista ökyhampurilaista. Ravintolan kokki, Patrick Shimada kertoo luoneensa luksusjättimätön keisarillisen juhlaviikon kunniaksi. Hampurilaisen nimi on Golden Giant Burger.

Etukäteen tilattava hampurilainen on valmistettu kilon sämpylästä, Wagyu-pihviviipaleista, hanhenmaksapateesta, tryffeleistä, salaatista, cheddar-juustosta sekä tomaateista ja sipulista.

View this post on Instagram

新元号「令和」が発表されましたね!金粉をまとった総重量3㎏、直径25㎝の贅沢バーガー「ゴールデン ジャイアント バーガー」で、新元号と新天皇即位をお祝いしませんか? ・ We are excited to introduce from today this 3 kg/6.6 lbs Golden Giant Burger with golden dust buns and sumptuous ingredients like wagyu beef, foie gras and black truffles. Let it be the perfect choice to celebrate the new era "Reiwa" and the long Golden Week! ・ #グランドハイアット東京 を付けた投稿はピックアップしてRepostしています! Tag #GrandHyattTokyo for a chance to be featured! ・ ・ #theoakdoor #giantburger #grandhyatt #hyatt #六本木 #RoppongiHills #burger #NewEra #japangoldenweek #Steakhouse #tokyohotel #luxuryhotels #besthotels #ラグジュアリーホテル #オークドア #ジャイアントバーガー #ハンバーガー #新元号 #新元号記念 #六本木ヒルズ #六本木ランチ #六本木ディナー #六本木ステーキハウス #東京ステーキハウス #ステーキハウス #巨大バーガー #改元 #令和

A post shared by Grand Hyatt Tokyo グランドハイアット東京 (@grandhyatttokyo) on