Seksiasiantuntija neuvoo miehiä: ”Näin saat isomman peniksen!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Brittiläinen toimittaja Nadia Bokody pyrkii poistamaan seksin ympärillä olevia stigmoja ja vapauttaa keskustelua ihmisten terveeseen erotiikkaelämään liittyen. Hänen seksiä tihkuvat sosiaalisen median kanavat ovat saavuttaneet runsaasti seuraajia ja suosiota viimeaikoina.

Nyt brittiläinen Nadia Bokody haluaa puuttua ongelmaan, joka voi olla monen miehen mielessä. Kuinka saada suurempi penis? Totuus on se, että peniksen koolla ei ole väliä yleensä muille kuin miehelle itselleen. Naiset pitävät peniksen kokoa tärkeämpinä miehen persoonallisuutta ja kykyä ottaa heidät huomioon.

Bokody kuitenkin vinkkaa, että miehet voivat alakarvoitusta siistimällä luoda efektin suuremmasta peniksestä ja saada siten enemmän itsevarmuutta sukupuolielimensä kokoon liittyen. Myös timmi vatsa voi vaikuttaa joidenkin miesten itsetuntoon myönteisesti. Seksissä kannattaa sen sijaan suosia asentoja, jolloin pystyy penetroitumaan mahdollisimman syvälle ja siten, että naisen emättimen seinämät puristavat täydellisesti.

Nadia Bokody muistuttaa miehiä omaksumaan asenteen, jossa heillä on itsevarmuutta peniksen koosta huolimatta. Kyse ei ole siitä, että miesten tulisi käyttäytyä sovinisesti ja naisia alentavasti, vaan siitä, että urokset luovat ympärilleen seksuaalisesti itsevarman energian, johon monet naiset hullaantuvat. Positiivinen ajattelutapa luo myönteisiä tapahtumia elämään.

Naiset rakastuvat miesten energiaan, asenteeseen ja persoonallisuuteen, eivätkä peniksen kokoon. Tällöin penis tuntuu aina sopivan suurelta. Jos kuitenkin haluaa parantaa miehistä mittaa, voi hankkia penispumpun rakkauden sauvan treenaamiseen. Pumpun kanssa tulee kuitenkin olla varovainen, koska se voi myös vaurioittaa kudoksia pysyvästi.