Tammerfest ottaa varaslähdön – festari alkaa jo keskiviikkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfest ottaa ensi kesänä varaslähdön ja aloittaa festivaalijuhlinnan Ratinanniemessä jo keskiviikkona 17. heinäkuuta. Tammerfest Extra -nimeä kantava päivä koostuu tähtiartisteista, kun lavalla nähdään yksi Suomen menestyneimmistä vientiartisteista Alma, Haloo Helsinki -yhtyeen Leon ja Jeren tuore kokoonpano Stereo ja räppäri Lukas Leon.

– Tällä hetkellä kansainvälistä uraa tekevä Alma nähtiin viimeksi Tampereella muutama vuosi sitten. On hienoa, että Tammerfest mahtui tänä kesänä hänen kiireiseen kalenteriin, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Loppuviikon aikana Ratinanniemessä nähdään koko joukko muita kotimaisia eturivin artisteja muun muassa Ville Valo & Agents, JVG, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Sanni ja Popeda sekä ruotsalainen The Cardigans.

Kaupunkifestivaali Tammerfest levittäytyy ympäri Tamperetta. Ratinanniemen lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa löytyy liki 20 eri klubista ja ravintolasta. Festivaali viettää 25-vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäinen Tammerfest järjestettiin Tampereella vuonna 1994.