Ozzy Osbourne loukkaantunut vakavasti – kaikki loppuvuoden keikat peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklaulaja Ozzy Osbourne on toimitettu jälleen sairaalahoitoon. Miehen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 24. helmikuuta, mutta keikkaa siirrettiin alkuvuodesta keuhkokuumeen vuoksi. Nyt mies on kaatunut kotonaan Los Angelesissa, ja kaikki esiintymiset siirtyvät vuoteen 2020.

Ozzy Osbourne on kaatunut kotonaan ja vamma on vaatinut leikkaushoitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että miehen kaikki keikat on siirretty helmikuuhun 2020. Asiasta tiedotettiin miehen Twitter-tilillä ja nettisivustolla.

– En pysty uskomaan, että minun täytyy siirtää lisää keikkoja. En löydä sanoja ilmaisemaan kuinka turhautunut, vihainen ja masentunut olen, etten pääse kiertueelle. Olen kiitollinen saamastani rakkaudesta ja tuesta, jota perheeni, yhtyeeni, ystäväni ja fanini ovat antaneet. Se auttaa jaksamaan. Muistakaa, että paranen päivä päivältä, tulen täysin terveeksi ja toteutan kiertueeni. Tulen vielä takaisin!