Sikarin polttamisen MM-kilpailut järjestettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmille laadukkaan sikarin polttaminen on rentoutumista ja nautiskelua. Toisille se voi kuitenkin olla myös kilpailua, kuten Thaimaassa järjestetty tapahtuma osoittaa. Thaimaassa järjestettiin taannoin Cigar Smoking World Championship, eli sikarinpolton MM-kilpailut.

Toisin kuin monissa muissa kilpailuissa, ei mittaa otettu siitä kuka tupruttelisi savukkeensa nopeiten. Voittajaksi selvisi hitain polttaja. Kilpailuun osallistui yhteensä 17 miestä ja naista. Jokaiselle kilpailijalle annettiin samanlainen sikari ja kaksi tulitikkua. Tavoitteena oli polttaa savuketta mahdollisimman kauan ilman että sikari sammuu tai sen tuhka karisee.

Voittajana selvisi UPI-uutissivuston mukaan ruotsalainen Mikael Petterson tunnilla ja 47 sekunnilla. Hän päihitti toiselle sijalle tulleen vain 7 sekunnilla.