Miehet testasivat luotiliivejä – ampuivat toisiaan kiväärillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapureiden välinen vaarallinen huvinpito oli päättyä huonosti Yhdysvaltojen Arkansasissa. Humalaiset miehet olivat alkaneet ammuskella toisiaan kiväärillä.

50-vuotias Charles Ferris ja 36-vuotias Christopher Hicks olivat juomassa yhdessä olutta sunnuntai-iltana. Jossain vaiheessa iltaa kaksikko sai idean pukea päälleen luodinkestävät liivit ja ammuskella toisiaan.

Miehet ampuivat toisiaan vuorotellen 22. -kaliiperisella kiväärillä. Luodit eivät lävistäneet miesten liivejä, mutta he kärsivät tempauksen aikana kivuliaista mustelmista. Ferris hakeutui vammojen vuoksi myöhemmin sairaalahoitoon.

Ferris sepitti lääkäreiden hälyttämille poliiseille tarinan jonka mukaan hän oli saanut vammat suojellessaan baarissa tapaamaansa henkilöä tuntemattomalta hyökkääjältä. The Smoking Gun -sivuston mukaan miehen vaimo kuitenkin paljasti poliisille totuuden ammuskelusta. Naapurukset on sittemmin pidätetty, ja heitä kumpaakin syytetään pahoinpitelystä.