180-kiloinen lemmikkisika karkasi – naapuri teurasti ruoaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen perhe huolestui heidän 180-kiloisen lemmikkisian karattua aitauksestaan. Princess-niminen emakko vaelsi Arcatassa sijaitsevasta aitauksestaan erään miehen pihalle. Poliisit pyysivät miestä huolehtimaan siasta ennen omistajien löytymistä.

Kun poliisit saapuivat uudestaan paikalle, oli mies jo teurastanut lemmikkieläimen lihaksi. Kalifornialainen Carrie Hogan on järkyttynyt lemmikkisikansa teurastamisesta. Naapurissa asunut mies oli luvannut huolehtia sian hyvinvoinnista, mutta panikin sian heti viranomaisten lähdön jälkeen teuraaksi, Lost Cost Outpost uutisoi.

Naapuri oli paloitellut Princess-sian tunnin aikana. Sian omistanut Carrie Hogan ei ymmärrä, miksi poliisit jättivät heidän lemmikkieläimensä vieraan ihmisen hoidettavaksi. Princessin on kerrottu olleen äärimmäisen ihmisystävällinen lemmikkisika. Nainen yrittää saada sianlihoja itselleen. Hän ei halua, että kukaan syö rakasta emakkoparkaa.

UPDATE:Owner found"It was one of our students. It’s under control. Thanks everyone"KellyLOOSE AND WANDERINGFickle…

Publiée par Humboldt Paws Cause sur Samedi 23 mars 2019