Seksiä maailmanpyörässä keskellä päivää – pariskunta päätyi putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Cincinnatissa on kutsuttu poliisit selvittämään tilannetta, jossa kolmekymppiset Lauren Wilder ja Michael Mathisen olivat innostuneet eroottiseen kanssakäymiseen. He harrastivat seksiä maailmanpyörässä.

Poliisit kutsuttiin paikalle, koska Cincinnatin kaupungin keskustassa sijaitsevassa SkyStar-maailmanpyörässä oli runsaasti lapsiperheitä. Keskellä päivää humalaisen seksisession tuoksinnassa olleet Wilder ja Mathisen eivät kuitenkaan välittänyt kanssaihmisten läsnäolosta. He harrastivat seksiä ja molemmat osapuolet pidätettiin.

SkyStar-maailmanpyörässä on 36 gondolivaunua, joihin mahtuu kerrallaan kuusi matkustajaa. Kierros ei kestä kuin 12 minuuttia. Molemmat osapuolet saivat syytteen siveettömydestä julkisella paikalla, The Smoking Gun uutisoi.