Tässä parhaat tyylit matkustamiseen – suosi rentoa ja trendikästä pukeutumista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Monille tulee matkaa edeltävänä iltana paniikki siitä, mitä pukee päälleen lentokoneeseen. Asukokonaisuuden tulisi olla tarpeeksi rento, mutta kuitenkin sellainen, että se päällä voi nauttia pikaisen viinilasillisen tyylikkäästi. Muotibloggaajat paljastavat nyt omat valintansa.

Kokonaan musta asu toimii aina, eikä siinä näy ryppyjä. Matkustaessa kannattaa myös muistaa, että suuret vaatekappaleet on järkevämpää pukea kuin sulloa matkatavaroiden sekaan. Kerrospukeutuminen on suosituin lentokenttätyyli.

Huppari on oivallinen valinta, ja siihen saa helposti lisätyyliä nahkatakin tai farkkutakin avulla. Lentokoneessa voi olla kylmä, jolloin pitkä neuletakki on loistava vaihtoehto. Se on helppo vaihtaa kohteessa bleiseriin. Niin ikään farkut ovat varma valinta, koska ne eivät mene ryppyyn ja ovat hyvin istuessaan tarpeeksi rennot.

View this post on Instagram

See you in a few Amsterdam.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

All about comfort. ☁️

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

View this post on Instagram

<airport style>

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on