Naisen Instagram-tili poistettiin: ”Elämäni on ohi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme yhteiskunnassa, jossa joidenkin ihmisten arvo mitataan sosiaalisen median seuraajien ja tykkääjien määrällä. Itseään esittelemällä voi myös tienata. Jessy Taylor -niminen nainen on totaalisen murtunut, koska hänen Instagram-tilinsä on suljettu.

– Elämäni on ohi! Minulla ei ole mitään arvoa ilman seuraajiani. Koko elämäni on Instagramissa, nainen itkee Youtube-videolla.

Jessy Taylorin Instagram-tili on suljettu ilmeisesti seuraajien tekemien ilmiantojen johdosta. Silmät päästään itkevä nainen on avannut uuden Instagram-tilin toisella nimimerkillä. On surullista, että sosiaalisesta mediasta on tullut koko ihmisen elämä ja siksi hänen videostaan on tullut viraalihitti. Hän sanoo, että ei osaa tehdä mitään muuta elämässään.

– Tuolla on ihmisiä, jotka työskentelevät yhdeksästä viiteen. Minä en ole sellainen, vaan asun Los Angelesissa ja olen työskennellyt niin vitun kovaa ollakseni tällainen. Instagram on koko elämäni. Ihmiset ovat ilmiantaneet tilini ilman syytä ja se sattuu, nainen itkee.

– En usko, että ihmiset ymmärtävät Instagramin olevan koko elämäni. Nyt minulla ei ole enää mitään. Olin ennen prostituoitu, mutta lopetin sen tehdäkseni rahaa netissä. En halua takaisin siihen elämään. Kaikki aina puukottavat selkääni.

Ihmiset ovat kommentoineet, että nainen voi aina etsiä muita töitä tai kouluttautua esimerkiksi johonkin ammattiin. Hän on kuitenkin sanonut olleensa pikaruokalassa töissä ja tunteneen itsensä silloin luuseriksi. Hänellä on myös omien sanojensa mukaan liikaa velkaa aloittaakseen opiskelun uudestaan. Hän haluaa olla tärkeä Instagramissa.