Sarjanäpistelijä työnsi lonkerotölkin housuihinsa – jo 45. kerta vuoden sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vartija on ottanut kiinni sarjanäpistelijän Vantaalla sijaitsevassa ruokakaupassa. Mies oli tunkenut lonkerotölkin housuihinsa ja yrittänyt poistua kaupasta maksamatta. Vartija otti hänet kiinni kassalinjojen jälkeen.

Poliisin mukaan lonkerotölkin varastanut keski-ikäinen mies on ollut näpistyksestä epäiltynä jo 44 kertaa aiemmin edeltäneen vuoden aikana. Miehen anastaman lonkerotölkin arvo on noin viisi euroa. Häntä epäillään jälleen kerran näpistyksestä.

Kauppiaat joutuvat päivittäin tuskailemaan niin sanottujen kaljavarkaiden takia. Myymälävarkaat saavat pienistä näpistyksistä yleensä sakot. Yrittäjät-lehti on aikoinaan laskenut, että kaupan ala menettää vuosittain arviolta 550 miljoonaa euroa myymälävarkauksien vuoksi.