Seksityöläiset kuvaavat asiakkaitaan kiristääkseen? Suomalainen ilotyttö paljastaa totuuden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä on epäillyt, että maksulliset naiset saattavat salakuvata asiakkaitaan kiristämistarkoituksessa. Tuoreessa muistissa on myös juontaja Axl Smithin seksivideokohu, mikä on saanut ihmiset entistäkin varautuneemmaksi vieraassa sängyssä peuhatessaan. Nyt yksi suomalaisista seksityöläisistä on kertonut totuuden.

Metropoli-lehden Ilotyttö paljastaa -blogissa kirjoittava seksityöläinen vakuuttaa, että salaakuvaaminen vahingoittaisi koko hänen ammattikuntaansa. Asiakkaiden ja ilotyttöjen välinen luottamus on koko toiminnan perustana. Mikäli hän ryhtyisi salakuvaamaan asiakkaitaan, leviäisi tieto siitä nopeasti ja tulot romahtaisivat.

Hän vertaa seksityöläisen asiakaskunnioitusta mafian toimintaan Sisiliassa. Ilotytön mukaan Sisiliassa on äärimmäisen turvallista, koska mafia haluaa pitää huolta turisteista. Turistit tuovat alueelle rahaa, joten mafia eliminoi taskuvarkaat ja pikkurikolliset. Samalla periaatteella ilotyttö haluaa pitää huolta asiakkaistaan ja säännöllisistä tuloista ilman kiristämistarkoitusta.