Haluatko paremman itsekurin? Näin se onnistuu

Lifestyle Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina ajoittain elämässä voi tulla vastaan tunne, ettei vielä olekaan todella saavuttanut mitään merkittävää. Jokaisella on varmasti mielessään joku hieno tavoite, jota kohti uskoo pyrkivänsä, mutta todellisuudessa oma eteneminen voi olla hidasta tai jopa olematonta. Usein tämä on yhteydessä heikkoon itsekuriin.

Nyt Proactive Thinker –kanava YouTubessa on esittänyt mielenkiintoisia vinkkejä siitä, miten sinäkin voit kasvattaa omaa itsekuriasi. Usein tavoitteiden saavuttamisessa ongelmaksi muodostuu se, että ihmiset yliarvioivat omat kykynsä tehdä asioita lyhyessä ajassa.

Jos tavoiteajaksi asettaa vaikka vuoden, voi huomata harmikseen, ettei tätä koko aikaa saanutkaan käytettyä tehokkaasti hyväkseen. Siksi omaan itsekuriin ja ajankäyttöön kannattaa todella kiinnittää huomiota.