Teinivaimo paljastaa vihdoin: ”Isäni hylkäsi minut ja siksi rakastuin vanhempaan mieheen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisi vuonna 2011 Courtney Stoddenin ja Doug Hutchinsonin avioliiton takia. Stodden oli tuolloin ainoastaan 16-vuotias. Pariskunnan ikäero oli 34 vuotta.

Jo pitkään on uumoiltu, että povipommi Courtney Stoddenin onneton suhde omaan isäänsä sai hänet rakastumaan huomattavasti vanhempaan näyttelijämieheen. Stodden julkaisi seuraavalta albumiltaan viime vuoden loppupuolella sinkun nimeltään Daddy Issues. Nyt hän paljastaa Instagramissa omat isäänsä liittyvät ongelmat.

Nainen kertoo, että hänen isänsä hylkäsi hänet vuosikymmen sitten. Isä on sanonut Courtney Stoddenille, että hän ei saa ottaa mieheen yhteyttä, eikä miehellä ole enää tytärtä. Isä tuhosi kaikki Courtney Stoddenin lapsuuden valokuvat ja videot. Tuolloin teini-ikäinen Courtney oli rakastunut Doug Hutchinsoniin, koska tunsi saavansa mieheltä vihdoinkin hellyyttä ja huolenpitoa – mitä niin kovasti olisi kaivannut omalta isältään.

View this post on Instagram

My Father told me to never contact him again and that he does not have a daughter. My heart has been torn into pieces over the damaged relationship with him for over a decade now. I left home at 16 and got married (most likely due to abandonment issues and not feeling worthy enough for my Dad) as My emotional state wasn’t a priority to him nor spending quality time with me. So yeah, I chose to leave. I fell in love and finally felt nurtured. My father in turn threw away all of my childhood memories including hundreds of video tapes (my first birthday, gymnastics lessons, singing and dancing videos, etc) The thing is, if my father doesn’t want to be a FATHER then I need to finally accept that. I cannot change him nor change WHO I AM in order to make this happen. Shout out to anyone who is feeling lost, worthless, or has been disowned by any of their family members. My soul will need YEARS to recover from this. I will always love my birth father … regardless of anything. -Courtney Stodden💖

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on