Elizabeth Hurley bikinivideolla – venyttelee kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvasta tuttu Elizabeth Hurley on ollut viime aikoina tuttu näky Instagram-lomakuvista. 53-vuotias tähti poseeraa otoksissa mielellään bikineissä. Viime aikoina brittiläinen näyttelijä on sekoittanut faniensa päitä erityisesti Instagramissa.

View this post on Instagram

@anandainthehimalayas @elizabethhurleybeach #crystallinebikini 💗

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Tällä kertaa upea puumanainen nähdään poikkeuksellisesti somevideolla, jossa hän keikistelee ja venyttelee bikineissä uima-altaassa.

Elizabeth Hurley nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun lopulla seurustellessaan Hugh Grantin kanssa. Tällä hetkellä hän tähdittää yhdysvaltalaista The Royals -saippuasarjaa, jossa hän esittää englannin fiktiivistä kuningatar Helenaa.