Kylie Jenner rintavana – miljoonat peukuttavat povikuvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner ja hänen poikaystävänsä Travis Scott olivat taannoin pettämishuhujen keskiössä. Kylie epäili poikaystävänsä olleen uskoton Instagram-kommenttien vuoksi. Viime aikoina pariskunnan välit vaikuttavat kuitenkin olleen taas lämpimät.

View this post on Instagram

grow through, what you go through💫

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

when you focus on the good, the good gets better..🖤✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nyt Kylie nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa uhkeana mustavalkoisessa mallikuvassa.

Kylien uutisoitiin taannoin epäilleen Travisia pettämisestä hänen kommentoituaan muiden naisten kuvia Instagramissa liian läheiseen sävyyn. Räppäri kuitenkin kiisti epäilykset ja erosi jopa väliaikaisesti Instagramista vakuuttaakseen uskollisuuttaan rakkaalleen.