Cheekin suojatti Lukas Leon julkaisi uuden biisin – mukana myös Etta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa lopettaneen suosikkiräppäri Cheekin suojattina tunnetuksi tullut Lukas Leon on julkaissut uuden rakkauslaulun nimeltä Rooma. Kappaleella on mukana jo Lukaksen XTC -hitissäkin kuultu lahjakkuus Etta. Kyseessä on artistille poikkeuksellisen omakohtainen kappale.

– Rooma on henkilökohtaisin teos mitä mä oon ikinä julkaissut. Tää biisi kertoo rakkauden tuhoutumisesta verraten sitä Rooman valtakunnan hajoamiseen. Mahtavaa tehdä taas yhteistyötä Ettan kanssa, hän tuo biisiin täydellisen herkkyyden, Lukas Leon kommentoi.

Lukas ja Etta heittäytyivät musiikkivideon kuvauksissa ja lopputuloksena syntyi lyhytelokuvamainen jännitystarina. Videon on tuottanut Helsinking ja ohjannut Rudi Rok & Lauri Laukkanen. Voit katsoa sen täältä.

Liiga Musicin ensimmäisen artistin Lukas Leonin ura starttasi isosti viime vuonna, kun hän julkaisi kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Albumi meni suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja pysyi siellä kesän aikana neljä viikkoa. Albumilta löytyvä megahitti XTC rikkoi juuri Spotifyssa 10 miljoonan kuuntelun rajan. Syksyllä julkaistu HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi on striimannut kultaa. Artisti keikkailee parasta aikaa ympäri Suomea ja tekee uutta musiikkia.