Madonna esiintyy euroviisujen finaalissa – keikkapalkkio miljoona euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalissa nykyisin asuva popin kuningatar Madonna on kiinnitetty Israelin Euroviisujen pääesiintyjäksi. Hänen keikkapalkkionsa on miljoona dollaria. Samalla nainen markkinoi tulevaa levyään.

The Times of Israel on kertonut poptähti Madonnan esiintyvön Euroviisukilpailun finaalissa Tel Avivissa. Hän esittää kilpailussa kaksi kappaletta, joista toinen on uutta tuotantoa. Keikan maksajana on miljardööri Sylvan Adams.

Madonnalla on tiettävästi lämpimät välit Israeliin hänen harjoittamansa kabbala-uskonnon vuoksi. Madonna on 60-vuotias. Hän on asettunut Lissaboniin asumaan. Edellisen Rebel Heart -albumin julkaisemisesta on vierähtänytnoin neljä vuotta.

View this post on Instagram

I cant Decide……………..#help

A post shared by Madonna (@madonna) on