Anna lapsesi pukea sinut -teemapäivä jälleen perjantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä huomiota saanutta suomalaista Anna lapsesi pukea sinut -teemapäivää vietetään taas ensi perjantaina 12. huhtikuuta. Tapahtuman ideoinut yrittäjä Lauri Salovaara kertoo teeman olevan tällä kertaa erityisesti työpaikkojen osallistumisessa.

– Toivon, että työpaikoilla lähdetään mahdollisimman isolla porukalla mukaan ja haastetaan muita firmoja myös. Viimeksi kiinnostuksensa ilmoitti yli 20.000, ja tälläkin kertaa jo viikkoa ennen tapahtumaa mukaan on lähdössä yli 10.000 suomalaista. Jännä nähdä tuleeko uusi osallistujaennätys, jatkaa Lauri Salovaara kommentoi.

Kuvia toteutuneista asuvalinnoista pyydetään julkaisemaan tapahtuman Facebook-sivuilla ja tapahtumasivulla sekä Instagramissa tunnisteilla #annalapsesipukeasinut ja #annalapsesipukeasinutpäivä.

Teemapäivään voi osallistua näin:

Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin, kouluun tai jonnekin ihmisten ilmoille.