JVG rikkoi ennätyksen – hitti ollut Spotifyn ykkösenä jo 48 päivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositulla JVG-yhtyeellä on hallussaan monia Spotify-ennätyksiä, sillä esimerkiksi sen Popkorni-albumin kappaleita kuunneltiin ensimmäisen vuorokauden aikana yli 1,2 miljoonaa kertaa. Nyt parivaljakolle on tullut taas uusi ennätys, kun sen kappale Ikuinen Vappu on ollut Spotifyn ykkösenä jo 48 päivää.

– Siistii, et biisi on otettu niin hyvin vastaan ja et jengi kuuntelee! Puita uuniin ja matka jatkuu, JVG kommentoi.

Taannoin JVG:n hitit Tarkenee ja Hehkuu olivat ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Kappaleet ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet. Yhteensä yli 200 000 albumia myynyt yhtye julkaisee kuudennen albuminsa tänä vuonna. Ikuinen vappu on tulevan albumin ensimmäinen single.