Skandaali brittihovissa! Prinssi Williamin epäillään pettäneen Kate Middletonia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiset kuninkaalliset pyrkivät ylläpitämään sivistynyttä ja korkealuokkaista julkisuuskuvaa. Moni kuitenkin muistaa yhä edelleen prinssi Charlesin ja Dianan avioliitto-ongelmat sekä prinssin kiusallisen läheisen suhteen Camilla-ystäväänsä.

Siksi hovi on tottunut lakaisemaan uskottomuuteen liittyviä kohuja maton alle. Niin on pyritty tekemään myös nyt, kun julkisuudessa epäillään prinssi Williamin pettäneen vaimoaan Kate Middletonia. Kohusta tekee kiusallisemman se, että syrjähyppy olisi toteutettu kuninkaallisen pariskunnan hyvän ystäväparin vaimon, markiisitar Rose Hanburyn kanssa.

Kate ja Rose ovat olleet sydänystäviä, kunnes yhtäkkiä prinssin vaimon kerrottiin panneen välit poikki kaveriinsa. Nyt In Touch-lehden on kerrottu saaneen käsiinsä varmaa tietoa siitä, että prinssi William on pettänyt Kate Middletonia. Uskottomuus on tapahtunut naisen odottaessa pariskunnan kolmatta lasta, vuosi sitten syntynyttä prinssi Louisia.

Kohun myötä on myös selvennetty, että julkisuudessa epäilty riita Meghan Marklen ja Kate Middletonin välillä ei ole totta. OIkeasti prinssiveljesten välien kerrotaan tulehtuneen Harryn kuultua Williamin uskottomuudesta. Tämä on vaikuttanut siten myös heidän vaimojensa ystävyyteen, New Idea uutisoi.