Ashley Tisdalesta keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

View this post on Instagram

Can my feed always look like this?

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Ashley Tisdale vietti taannoin pari vuotta hiljaiseloa, mutta teki sittemmin paluun poseeraamalla mallina West Hollywoodin Melrose Avenuella. Nyt Ashley on julkaissut itsestään joukon upeita bikinikuvia.

View this post on Instagram

Sunday’s are for bikinis ☀️

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

30-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.