Susanna Penttilän vartalo kuin veistos – herutuskuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Taannoin Susanna julkaisi verkossa peiliselfien, joka oli erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

View this post on Instagram

🛳👩‍✈️ Captain Jumpsuit #theloveboat 🛳

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Penttilä esittelee usein vartaloaan sosiaalisessa mediassa, ja nyt hän on osoittanut sen olevan nykyisin erittäin kurvikas. Susanna nähdään sosiaalisen median kuvassaan vaaleassa tyköistuvassa asussaan, joka ei unohda kuitenkaan etumuksen merkitystä.

45-vuotias Susanna Penttilä on vaatealan yrittäjä, jolla on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.