Brittihovin skandaalihanat ovat auki – prinssiveljekset riidoissa keskenään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan kuninkaallinen perhe on ollut useamman vuoden poissa skandaalitosikoissa. Viime aikoina uutisissa ovat olleet amerikkalaisen Meghan Marklen perhesuhteet, prinssi Williamin uskottomuus ja nyt veljesten tulehtuneet välit.

Brittihovia riepottelevat uutiset ovat yllättäviä, sillä yleensä kuninkaalliset pyrkivät vaimentamaan ja lakaisemaan kaikki ongelmat median ulottumattomiin. Äskettäin kerrottiin, että prinssi William on yrittänyt vaatia asianajajien kautta mediaa vaikenemaan häneen liittyvistä pettämisepäilyistä. Miehen on kerrottu ajautuneen syrjähyppyyn perhetuttu Rose Hanburyn kanssa Kate Middletonin ollessa raskaana.

Nyt prinssi Williamin ja prinssi Harryn kerrotaan olevan ilmiriidoissa. Sensaatiolehdet ovat yrittäneet leipoa välirikkoa prinssien vaimojen, Meghan Marklen ja Kate MIddletonin välille. Tuorein uutinen kuitenkin kertoo, että prinssi William olisi yrittänyt saada Harrya perumaan häät Meghan Marklen kanssa, koska amerikkalainen näyttelijätär ei hänen mielestään ole sopiva henkilö Buckinghamin palatsin perheeseen.

Williamin kerrotaan kritisoineen Harryn ja Meghan Marklen suhdetta sen alusta asti. Sussexin herttuapari, eli prinssi Harry ja Meghan Markle, muuttivat äskettäin jopa kauemmas Williamista ja Katesta. Williamin uskottomuus raskaana ollutta vaimoaan kohtaan oli viimeinen niitti heidän väleihinsä, People-lehti kertoo.