Jalankulkija tempaisi Lahdessa kuorma-auton kuljettajaa nyrkillä – varoitusääni oli liikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jalankulkija on lyönyt kuorma-auton kuljettajaa nyrkillä Lahdessa. Syynä oli kuljettajan tekemä varoitusäänimerkki, jotta jalankulkija ei olisi jäänyt kuorma-auton alle punaisia päin käveltyään.

Poliisi soitettiin selvittämään erikoista tilannetta Lahden keskustaan eilen illalla. Lahdessa asuva 37-vuotias jalankulkija oli saanut liikenneraivokohtauksen. Jalankulkija oli kävellyt Lahdentien yli punaisten liikennevalojen vallitessa. Lahdentietä kuorma-autoa ajanut kuljettaja joutui tekemään äkkijarrutuksen, ja hän oli varoittanut jalankulkijaa äänimerkillä. Näillä toimilla kuljettaja vältti yhteentörmäyksen.

Kuorma-auton toimintaan hermostunut jalankulkija oli huitaissut ajoneuvon sivupeilin rikki. Sen jälkeen mies oli tempaissut kuorma-autosta kadulle noussutta kuljettajaa nyrkillä. Poliisi toimitti jalankulkijan poliisiasemalle ja häntä epäillään pahoinpitelystä, lievästä vahingonteosta sekä liikennerikkomuksesta jalankulkijana.