Tequila-hotelli avattiin Meksikoon – yövy jättimäisessä tynnyrissä!

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu alkoholijuoma Tequila kehiteltiin Meksikossa jo 1500-luvulla. Nyt Meksikossa on mahdollista yöpyä ja siemailla juomaa tequila-teemaisessa hotellissa.

Matices Hotel de Barricas sijaitsee tietenkin Meksikon Tequilan kaupungissa. Se toimii La Cofradia-tislaamon yhteydessä valtavalla agaavepellolla.

Hotellin vieraat yöpyvät tynnyreiden muotoisissa huoneissa. Ne on varustettu luksusvuoteella, sohvalla, kahvinkeittimellä ja tietenkin minibaarilla. Asukkaille tarjoillaan sekä perinteisiä meksikolaisruokia että -juomia.

Matices Hotel de Barricasin huoneiden hinnat alkavat Booking.com-sivustolla alle 200 eurosta ajankohdasta riippuen. Hotellia on kuvailtu käyttäjien arvosteluissa uniikiksi, viihtyisäksi ja sen henkilökuntaa avuliaaksi.

 

View this post on Instagram

Just found my newest bucket list adventure you guys! At @maticeshoteldebarricas you can SLEEP IN A GIANT TEQUILA BARREL!!! in a huge agave field!!! 😱😱 How rad is this??!! This crazy cool concept hotel is in Tequila, Mexico (of course!) and looks crazy cool. You can enjoy tequila tastings, tours of the distillery as well as design your own tequila bottle! They also have a cave restaurant, La Taberna del Cofrade, that’s 15 feet underground!! Super rad. And the best part? If you drink too much, your bed is just a short walk home 😂 Where are my tequila friends??!! Who else wants to book a trip here asap??!! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . . first two photos by @dav1dambriz / third photo by @arturo.acevedo_mx . . #GWStravel #tequilahotel #mexico #honeymoon #maticeshoteldebarricas #tequilamexico #travelgoals

A post shared by Green Wedding Shoes / Jen (@greenweddingshoes) on

View this post on Instagram

🥃🌵

A post shared by E Abdel Giles A (@abdelgls) on