Tristan Thompson ei osallistu Truen syntymäpäiville – korvaa poissaolonsa kalliilla lahjalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On sanottu, että nykyajan parisuhteita varjostaa kykenemättömyys sitoutua kumppaniin ja perheeseen. Malliesimerkkinä tästä voidaan pitää koripalloilija Tristan Thompsonia, joka on nykyään virallisesti kaikkien virtsapäisten miesten esikuva.

NBA-pelaaja Tristan Thompson jäi kaksi kertaa kiinni uskottomuudesta. Tiedossa ei ole, kuinka monta kertaa mies todellisuudessa petti Khloe Kardashiania. Heidän yhteinen True-tyttärensä täyttää pian yksi vuotta, mutta Tristan Thompson loistaa poissaolollaan lapsensa elämästä.

Koripalloilija on vastuuton ja itsekeskeinen. Tristan Thompsonilla ei ole työkiireitä, joihin mies voisi vedota jättäessään tyttärensä syntymäpäiväjuhlat välistä. Ehkäpä miehellä ei ole pokkaa astua Kardashianien eteen kaiken tämän jälkeen? Aikuisten väliset konfliktit eivät saisi koskaan vaikuttaa suhteisiin lasten kanssa. Tristan ostaa todennäköisesti True-tyttärelle kalliita lahjoja korvatakseen osallistumisensa, RadarOnline uutisoi.