Kerroimme heistä jo vuonna 2016 – Ned Flanders -metallibändi viimein Simpsoneihin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsoneiden naapurissa asuva Ned Flanders on toiminut amerikkalaisen Okilly Dokilly -nimisen metalliyhtyeen esikuvana. Nyt Ned Flanders -teeman ympärille rakentunut bändi on vihdoin päässyt Simpsoneihin.

Ned Flanders on harras kristitty, kuusikymppinen viiksekäs ja silmälasipäinen hahmo. Okilly Dokilly -yhtyeen Howdilly Doodilly-debuuttialbumi julkaistiin vuonna 2016, ja äskettäin päivänvalon näki toinen pitkäsoitto nimeltään Howdilly Twodilly. Uutisoimme yhtyeestä ensimmäisen kerran jo vuonna 2016.

Okilly Dokilly -bändi näyttää ulospäin rauhallista musiikkia soittavalta kokoonpanolta. Todellisuudessa bändin soundi muistuttaa enemmän Children Of Bodomia kuin Carpentersia. Äskettäin yhtyeen musiikkia kuultiin vihdoin Simpsoneissa, kun Okilly Dokillyn musiikkivideo soi lopputekstien aikana I’m Just a Girl Who Can’t Say D’oh -jaksossa.

White Wine Spritzer -nimisen kappaleen musiikkivideolla näkyvät kaikki yhtyeen jäsenet: laulaja Head Ned, kosketinsoittaja Red Ned, kitaristi Stead Ned, basisti Thread Ned ja rumpali Bled Ned. Sanoituksissa ja biisien nimissä toistuvat Simpsonit-televisiosarjan Ned Flandersin suosituimpia hokemia.