Noloa! Realityjulkkis feikkasi muutoskuvat – mainostaa laihdutustuotetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiset voivat tienata mainostamalla erilaisia tuotteita sosiaalisessa mediassa. MTV-televisiokanavalla Teen Mom -realitysarjasta julkisuuteen noussut teiniäiti Jenelle Evans on nyt mainostanut Boom Bod -laihdutusvalmistetta Instagramissa.

Ihmiset ovat nopeasti huomanneet kuvan olevan feikki. Jenelle Evans mainostaa viikon kuuria, jonka väitetään laihduttavan käyttäjäänsä ja tekevän litteämmän vatsan. Jenelle Evansin muutoskuvat on otettu todennäköisesti muutaman minuutin sisään.

Teiniäiti ei ole viitsinyt vaihtaa edes housuja. Hän on ottanut toiseen kuvaan paidan pois, nostanut housuja ja pannut hiukset kiinni. Kaikki tavarat hänen taustallaan ovat jälkeen-kuvassa tismalleen samoissa paikoissa kuin ennen-kuvassa.