Ozzy Osbournen kaatuminen vaikutti vanhoihin vammoihin – kaikki metalliosat menivät sijoiltaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklaulaja Ozzy Osbourne kaatui äsken kotonaan Los Angelesissa. Mies loukkaantui vakavasti ja kaikki loppuvuoden keikat on peruttu. Nyt Ozzyn vaimo Sharon Osbourne on selventänyt, mitä kaatumisessa tapahtui.

– Ozzy oli aikoinaan mottoripyöräonnettomuudessa, jonka jälkeen joutui koomaan. Hänen selkänsä, niskansa ja olkapäänsä operoitiin, ja nyt ne kaikki operaatiossa asennetut metalliosat menivät sijoiltaan, Sharon Osbourne kertoi The Talk ohjelmassa.

Ozzy Osbournen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 24. helmikuuta, mutta keikkaa siirrettiin alkuvuodesta keuhkokuumeen vuoksi. Kaatumisen vuoksi kaikki keikat siirtyvät vuoteen 2020. Sharon kertoi Ozzyn olevan murtunut keikkojen peruuntumisesta.