Poika varasti nälkäänsä – kauppias antoi anteeksi ja tarjosi ruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Ohiossa Toledon kaupungissa sijaitsevaa 7-Eleven kioskia viisi vuotta ylläpitänyt Jitendra Singh on tottunut näpistelijöihin. Äskettäin hän yllätti teinipojan varastelemassa karkkia. Yrittäjä päätti selvittää asian.

Amerikkalaisen 7-Eleven-minimarketin omistaja Jitendra Singh pyysi poikaa tyhjentämään taskunsa. Teini oli anastanut karkkia ja purkkaa. Poika sanoi, että oli varastanut syötävää, koska hänellä ja hänen pikkuveljellään oli nälkä. Kauppias käski työntekijäänsä lopettamaan puhelun poliiseille.

Hän antoi teinille oppitunnin siitä, että varastelu ja siitä kiinnijääminen antaisi hänelle rikosrekisterin. Poika ei tulisi saamaan kunnon työtä ja voisi joutua koko elämäkseen tuuliajolle. Toisekseen hän selvensi, että karkki ei ole tarpeeksi ravitsevaa ruokaa.

– Jos sinulla on nälkä, niin kerro. Annan sinulle ruokaa, Singh sanoi pojalle.

Kauppias antoi teinin mukaan pitsaa, kanansiipiä, taquitoja, nachoja sekä voileipiä, eli 7-Elevenin valikoimissa olevia lämpimiä ruokia, CNN uutisoi. Hänen toimintaansa on ylistetty myös sosiaalisessa mediassa ja miehen kioskista on tullut todella suosittu asiakkaiden keskuudessa. Jälleen kerran loistava esimerkki siitä, miksi kannattaa panna hyvä kiertoon.

I WENT TO THE 7 – ELEVEN STORE ON UPTON AND BERDAN AND A YOUNG MAN AROUND 15 OR 16 WAS CAUGHT SHOPLIFTING. THE OWNER OF…

Publiée par Cedric Bishop sur Dimanche 7 avril 2019