Poptähti Halsey oli teininä koditon – paljasti harkinneensa prostituoiduksi ryhtymistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Halsey tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa. 24-vuotiaan laulajan tie tähteyteen ei ole kuitenkaan ollut helppo.

Halsey eli 19-vuotiaana kodittomana New Yorkissa vanhempien potkittua hänet ulos kotoaan. Hän kertoo E! News -sivuston mukaan ajautuneensa tilanteeseen epäonnekkaiden olosuhteiden vuoksi ja harkinneensa prostituutiota elättääkseen itsensä.

– Ystäväni ostivat koristeita opiskelija-asuntoihinsa. Samaan aikaan minä pohdin, pitäisikö minun päästään tuntematon sisääni maksaakseni seuraavan ateriani, Halsey avautui kodittomien nuorten tueksi järjestetyssä gaalassa Los Angelesissa.

Halsey, oikealta nimeltään Ashley Nicolette Frangipane, nousi suuren yleisön tietoisuuteen Billboard-listan kärkeen nousseen Badlands-esikoislevynsä myötä. Tähti nähtiin myös pienessä roolissa A Star is Born -elokuvassa.