Somekaunotar Karen Havary kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 20-vuotiaasta Karen Havarystä.

https://www.instagram.com/p/BwPrUbOhOO1wX5RiHg0c46TQ5Du3uTZy3ckLoM0/

Kuvien perusteella vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu teinityttö Karen Havary nähdään nyt poseeraamassa rannalla häviävän pienissä bikineissä. Hänen muhkea povensa hädin tuskin mahtuu bikineihin.

https://www.instagram.com/p/BwPdMGjhhyd76L5sVwPi-oIUSXYoX8JmeWfXbo0/

Havaryn tavoitteena on ollut panostaa vartaloonsa, jotta hän voisi haastaa Nicki Minaj’n, ja siinä hän näyttää hiljalleen onnistuvan. Rio de Janeirossa asuva Karen Havary on saanut jo nyt jalansijaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa. yli 100.000 seuraajaa.