Kirjanpitäjä varasti 300 000 euroa pomoilta – törsäsi kokaiiniin ja prostituotuihin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brittiläinen kirjanpitäjä on noussut otsikoihin varastettuaan satoja tuhansia euroja villin viikonlopun viettämiseen. Rahat kuluivat muun muassa huumeisiin ja maksullisiin naisiin.

Työpaikkakiusaamisen uhriksi kuvailtu Darren Carvill varasti työnantajaltaan, Mr Clutch -autovuokraamolta yhteensä 303,257 euroa tekaistujen laskujen avulla. Mies päätti ottaa kaiken ilon irti rahoista tajuttuaan jäävänsä pian kiinni.

Carvill käytti yhden viikonlopun aikana lähes 200,000 euroa kokaiiniin ja korkealuokkaisten prostituoitujen palveluihin äveriäällä lontoolaisella klubilla. 48 tunnin biletyksen jälkeen hän suuntasi aamujunalla kotiinsa vanhempiensa luokse.

Carvill myönsi oikeudessa syyllistyneensä yhteensä 18 petokseen. Hänet tuomittiin Daily Mail -lehden mukaan teostaan kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.