Mies maksoi kämppikselleen peniksensä leikkaamisesta – halusi somekuuluisuutta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjassa tutkitaan tapausta, jossa 33-vuotiaan brittiläisen opettajan penis leikattiin irti. Uhrin mukaan hän oli maksanut elimensä poistamisesta. 33-vuotiaan brittiläisen miehen kerrotaan pyytäneen paikallista kämppäkaveriaan irrottamaan peniksensä ja kuvaamaan teon.

Hän maksoi teosta 200 euroa ja lupasi 2.500-5.000 euroa lisää, mikäli videosta tulisi viraalihitti. Kaksikko valmistautui tekoon juomalla neljä pulloa viiniä ja nauttimalla valiumia. Teon jälkeen brittimies nähtiin kävelemässä Zaragozan kaduilla verta vuotaen.

Lääkärit onnistuivat kiinnittämään opettajan peniksen, jonka viranomaiset löysivät hänen asunnostaan verivanaa seuraamalla. Miehen mukaan hän ei aio nostaa syytteitä kämppäkaveriaan vastaan. Espanjalaismies on kuitenkin pidätetty pahoinpitelystä epäiltynä, uutisoi Metro.