Moni tuttu kansanedustaja putosi eduskunnasta – rekrytointifirma sivalsi heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen eduskuntavaalit tarjoili eilen illalla koko kansalle melkoisen jännitysnäytelmän, kun tulokset alkoivat hahmottua. Moni tuttu kasvo uusi paikkansa Arkadianmäellä, mutta lähes yhtä moni jättäytyi pois vaaleista, joutui tyytymään varasijaan tai jäi kokonaan valitsematta.

Avoimia työpaikkoja ilmoittava Oikotie-sivusto on hoksannut käyttää eduskunnasta pudonneita kansanedustajia esimerkkinä uran vaihtamisessa. Yhteensä 48 kansanedustajaa joutui tyytymään varasijaan tai lopettamaan tehtävänsä eduskunnassa. Toisin sanoen heidän on etsittävä uutta työtä elannokseen.

– Jäitkö ilman paikkaa eduskunnassa? Ei hätää, Oikotieltä löydät tuhansia avoimia työpaikkoja, sivusto irvailee Facebookissa viraalina leviävässä kuvassa.

Jos Arkadianmäki oli vielä liian jyrkkä, ota Oikotie.

Publiée par Oikotie Työpaikat sur Dimanche 14 avril 2019