Ottakaa tästä koirasta mallia – sinnikkyys palkitaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisen menestyminen on usein kiinni halusta, tahtotilasta, asenteesta ja sinnikkyydestä. Mikäli haluaa saavuttaa elämässään enemmän, on sen eteen nähtävä vaivaa. Harvoja ovat he, jotka saavat kaiken valmiina.

Fillippiiniläinen koira toimikoon tästä esimerkkinä. Eläin on lukittu portin ulkopuolelle, mutta se on silti päättänyt päästä aidan toiselle puolelle. Pihalle pyrkivä koira on keksinyt keinon, miten se voi kiivetä kadulta pihalle.

Muutaman kerran aitaa vasten pomppiva eläin osoittaa sinnikkyyttä. Aidassa olevat kulumat kertovat puolestaan sen, että koira on tehnyt saman tempun ennenkin – ja moneen kertaan. Koira pomppaa lopulta aidan reunalle ja kiipeää portin yli. Joku toinen koira olisi saattanut luovuttaa ja jäädä aidan viereen odottamaan.