Pikkupoikien karu leikki Torniossa – pudottelivat kiviä autojen päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lapin poliisi tutkii muutaman 10–12-vuotiaan pikkupojan kolttosia Torniossa. Pojat olivat pudotelleet kiviä ylikulkusillalta Kemi-Tornio -väliselle moottoritielle. Ainakin yksi kivi osui ajoneuvoyhdistelmän tuulilasiin.

Pikkupojat pudottelivat kiviä moottoritielle torstai-iltana 11. huhtikuuta Torniossa. Kivet osuivat muun muassa paikallisen rekkafirman vetoauton tuulilasiin, johon tuli säröjä. Tuulilasi ei kuitenkaan hajonnut.

Ajoneuvoyhdistelmä olisi voinut suistua tieltä tai aiheuttaa vakavan kolarin. Poliisi tietää poikien henkilöllisyyden. Viranomaiset ovat aloittaneet asioiden selvittelyn ja pyytävät muita vahinkoa kärsineitä olemaan yhteydessä sähköpostitse meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.