Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat nyt virallisesti sinkkuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapariksikin tituleraattu Angelina Jolie ja Brad Pitt erosivat vuonna 2016. Parin avioero on kuitenkin astunut virallisesti voimaan vasta nyt.

Pitt ja Jolie allekirjoittivat perjantaina päätöksen, joka tekee heistä virallisesti sinkkuja. Kaksikon neuvottelema sopimus tekee avioliitosta virallistetun, mutta he voivat edelleen työstää omaisuuden ja huoltajuuden jakamiseen liittyviä järjestelyitä.

The Blast -sivuston mukaan sopimusta ei tehty siksi, että kummallakaan olisi kiire uuteen suhteeseen. Sen sijaan ex-pariskunta haluaa siirtyä elämässään eteenpäin ja saada emotionaalista etäisyyttä toisiinsa.

Avioeroprosessi ei kuitenkaan ole vielä täysin ohi. Tähtien miljoonaomaisuuden jakaminen ja kuuden lasten huoltajuuden sopiminen tulee todennäköisesti kestämään vielä kuukausien ajan.