Eläinsuojelijan kotoa löytyi yli sata eläintä – 64 kissaa oli jo kuollut

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Voittoa tavoittelemattoman eläionsuojelutalon perustanut 25-vuotias nainen on saanut tuomion eläinrääkkäyksestä. Yhdysvaltojen Minnesotassa sijaitsevaa eläintaloa pitäneen Caycee Bregelin kotoa löytyi yli sata eläintä, joista 64 oli kuollut.

Minnesota Animal Rescue -nimisen eläinhoitolan perustanut Caycee Bregel on syyllistynyt 13 eläinsuojelurikokseen. Naisen koti oli eläinten ulosteen ja virtsan täyttämä. Asunnosta löytyi 43 kissaa, hamsteri ja viisi koiraa.

Lisäksi tutkijat löysivät yhteensä 64 kuollutta kissaa, jotka olivat talon pihalle haudattuna sekä pakastimeen ja jääkaappiin säilytettyinä. Elossa olleiden eläinten kunto oli huono ja osa jouduttiin lopettamaan. Fox Newsin mukaan Bregel tuomittiin 200 tunniksi yhdyskuntapalveluun, kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja 90 päivän kotiarestiin. Hänet määrättiin myös psykologisiin tutkimuksiin.

Poliisi