Catherine Zeta-Jones läpinäkyvässä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias näyttelijä Catherine Zeta-Jones on ollut viime aikoina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Catherine on viime vuosien aikana keskittynyt lähinnä perhe-elämään, mutta julkaisee ajoittain kuviaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Going swimming💋

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Nyt Zeta-Jones on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa uimapukukuvan, joka osoittautui todella rohkeaksi. Tarkkasilmäiset nettikäyttäjät ovat nimittäin huomanneet, että uimapuku on läpikuultava ja yksinkertaisella kuvankäsittelyllä se paljastaa aivan kaiken. Myös intiimit yksityiskohdat, joita ei varmasti ole tarkoitettu kaikkien silmille.

Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista. Hän on naimisissa näyttelijä Michael Douglasin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi lasta, Carys Zeta Douglas ja Dylan Michael Douglas.