Stella Maxwell vaihteeksi rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi. Viime aikoina hän on julkaissut usein kuvaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Gm from Palm Springz 🌴 @victoriassecret 💚

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa. 28-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nyt tuoreimmissa kuvissaan hän poseeraa viettelevissä asennoissa ja asuissa.

View this post on Instagram

Pre fest 😻nap @victoriassecret

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on