Räppäri yritettiin murhata? Ampumavälikohtaus studiolla Atlantassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Waka Flocka Flamesta oli vähällä tulla viimeisin luoteihin henkensä menettänyt räppäri. Hän joutui viikonloppuna aseellisen iskun kohteeksi. Waka Flocka oli nauhoittamassa Atlantassa sijaitsevassa äänitysstudiossa, kun kolme miestä alkoi tulittamaan kohti rakennusta.

Yksikään luodeista ei kuitenkaan osunut räppäriin. Paikalla oli CNN:n mukaan välikohtauksen aikana noin 12 henkeä. Yksi heistä sai luodin oikeaan käteensä, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi etsii parhaillaan iskun tekijöitä.

Välikohtaus tapahtui vain vähän aikaa sen jälkeen, kun räppäri Nipsey Hussle ammuttiin kuoliaaksi Los Angelesissa. New Yorkista kotoisin oleva Wake Flocka Flame, oikealta nimeltään Juaquin Malphurs, tunnetaan Billboard-listalle nousseista hiteistään kuten No Hands ja O Let’s Do It.