Childish Gambinon polttamaa kannabissätkää myytiin verkossa – lähtöhinta 1 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti Childish Gambino nousi Coachella-festivaalin lavalle perjantai-illan pääesiintyjänä. Tähti nähtiin jakamassa fanin kanssa kannabissätkää Summertime Magic -hitin alkaessa.

Pian esiintymisen jälkeen verkkohuutokauppa eBayhin ilmestyi hämmentävä myynti-ilmoitus. Joku kauppasi jämiä savukkeesta, jonka hän väitti olleen Childish Gambinon polttama. Lähtöhinta oli 1.000 dollaria.

Ilmoituksen lainvastaisuuden vuoksi se vedettiin nopeasti pois eBaysta. Jääkin epäselväksi, oliko kyseessä todellakin artistin yleisön edustajan kanssa jakama sätkä.

Childish Gambino, oikealta nimeltään Donald Glover, tunnetaan R&B ja hiphop-hiteistään kuten This is America ja Redbone. Hän on tehnyt menestyksekästä uraa myös näyttelijänä Community ja Atlanta -sarjoissa sekä elokuvissa kuten Solo: A Star Wars Story ja Magic Mike XXL.