Game of Thrones keräsi valtavat katsojaluvut – ennätys murskautui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeiset hetket ovat käsillä Game of Thronesin faneille. Sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi alkoi Yhdysvalloissa sunnuntaina. Suomessa jaksoa päästiin katselemaan maanantaina.

Game of Thronesin kahdeksannen kauden ensimmäinen jakso osoittautui odotetusti valtavaksi menestykseksi. Varietyn mukaan Winterfell-nimistä jaksoa katsoi pelkästään Yhdysvalloissa sunnuntaina 17,4 miljoonaa katsojaa. 11,8 miljoonaa heistä katseli jaksoa televisiosta, loput suoratoistona.

Samalla rikottiin sarjan aikaisempi katsojaennätys, jonka asetti seitsemännen tuotantokauden viimeinen jakso 16,9 miljoonalla katsojalla. Sunnuntai-ilta oli HBO:lle muutenkin menestyksekäs. Kanavan Yhdysvalloissa toimivat suoratoistopalvelut tekivät katsojaennätyksen Game of Thronesin ohella Barry-draamakomedian ja VEEP-sarjan uusien jaksojen ansiosta, uutisoi Mashable.