Muistatko ’N Syncin? Ariana Grande pyysi keikalle yllätysvieraaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun menestyksekkäimpiin poikabändeihin kuulunut ’N Sync teki viikonloppuna yllätyspaluun. Yhtye nousi lavalle Coachella-festivaaleilla Ariana Granden keikan aikana.

Poikabändi esitti Ariana Granden kanssa versiota vuoden 1997 hitistään Tearin’ Up Your Heart. Lavalla nähtiin ’N Syncin Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, Lance Bass ja JC Chasez Arianan laulaessa omalla kiertueellaan olleen Justin Timberlaken osuudet.

Ariana Grande paljasti aikaisemmin Instagramissa olleensa pienenä äitinsä kanssa ’N Syncin keikalla. Tähti myös samplasi poikabändin It Makes Me Ill -kappaletta singlellään Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored.

’N Sync muistetaan millennium-ajan hiteistään kuten Bye Bye Bye, Girlfriend ja I Want You Back. Yhtyeen jäseniin kuulunut Justin Timberlake aloitti ’N Syncin lopettamisen jälkeen oman menestyksekkään soolouransa.