Naiset alastomana levähdysalueella – poliisi jahtasi 30 kilometriä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa nähtiin yllättävä takaa-ajo, joka sai alkunsa kolmen nuoren naisen riisuttua itsensä alasti. Poliisi ajoi heitä takaa 33 kilometriä.

Poliisit hälytettiin Pasco Countyssä sijaitsevalle levähdysalueelle, jossa kolme 18-19 vuotiasta naista oli levittänyt iholleen aurinkovoidetta alastomana. Naisten mukaan he olivat kuivattamassa juuri pesemiään vaatteita.

Naiset pakenivat paikalta autollaan, johdattaen poliisit takaa-ajoon. Viranomaisten mukaan he olivat yrittäneet välikohtauksen aikana ajaa poliisin yli. Ajojahti sai lopun poliisin puskettua naisten auton pois tieltä, jolloin ajoneuvon kumit puhkesivat.

Poliisi tainnutti yhden naisista etälamauttimella ja pidätti kaikki kolme. 18-vuotiasta Oasis McLeodia ja 19-vuotiaita Jeniyah McLeodia sekä Cecilia Youngia syytetään poliisin pahoinpitelystä, virkavallan vastustamisesta ja itsensäpaljastamisesta, uutisoi Tampa Bay Times.