Nyt tuli kova luku: Ensi viikolla jopa +20 astetta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on saatu nauttia alkuviikosta poikkeuksellisen lämpimistä keleistä, kun vuoden lämpöennätyksiä rikottiin myös eilen. Nyt Ilmatieteen laitoksen meteorologit ovat paljastaneet kovan ennusteen ensi viikolle, sillä heidän mukaansa elohopea voi nousta jopa 20 asteeseen.

– Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Laaja korkeapaine on tällä viikolla Fennoskandinavian yllä. Viikon sääennuste pähkinänkuoressa: aurinkoa, poutaa & heikkoa tuulta ➡️ aurinkolasit esiin, Ilmatieteen laitos kommentoi Twitterissä.

Jo nyt 15 asteen raja on rikottu monin paikoin, ja luvassa on vielä selvästi lämpimämpää. Pääsiäiseksi nimittäin ennustetaan lähes kesäkelejä, ja hurjimpien ennusteiden mukaan jopa 20 asteen raja voi rikkoutua Etelä- ja Länsi-Suomessa varsinkin suojaisissa ja aurinkoisissa paikoissa.