Botoxia otetaan nyt kiveksiin – hämmentävä trendi leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Plastiikkakirurgit ovat paljastaneet, että nykyisin lähes kolmasosa heidän asiakkaistaan on miehiä. Ilmiötä kutsutaan nimellä Brotox, jossa kaksilahkeiset haluavat botoxia kehoonsa. Australialaismiehet ovat hullaantuneet kiveksiin ruiskutettavasta botox-hoidosta.

Kiveksille tehtävää botox-hoitoa kutsutaan nimellä scrotox. Kivespussien botox-hoidoista on tullut suosittuja Australiassa, sillä niiden avulla voi poistaa jopa kiputiloja. Botox rentouttaa kiveksiä, eikä niissä ole puristavaa tunnetta ruiskutuksen jälkeen. Yksi toimenpide kustantaa noin tuhat australian dollaria, eli 650 euroa, LAD Bible uutisoi.

Kerroimme taannoin Beverly Hillsissä plastiikkakirurgina työskentelleen Deepak Raj Dugarin laskeneen että jopa kolmasosa hänen asiakkaistaan on nykyisin miehiä. Herrat muokkaavat täyteaineiden avulla myös kasvojen ryppyjä sekä poskien, leuan ja ohimoiden aluetta. Nyt miehet haluavat parantaa myös kivespussiensa ulkonäköä.